Suisto

UUSI KOHDE TURUN RAUNISTULAAN, AIVAN KANTAKAUPUNGIN RAJALLE. TUTUSTU ALUEESEEN.

JOKILAAKSON VEHREYTTÄ KANTAKAUPUNGIN RAJALLA

Raunistulaan rakentuva Suisto yhdistää kaupunkiasujan unelmat: moderni koti luonnon helmassa, lähellä kaupungin vilskettä. Raunistula tunnetaan trendikkäänä, nousevana alueena, ja sijainti aivan ydinkeskustan kupeessa on ihanteellinen.

Keskustan palvelut, kaupat, harrastusmahdollisuudet ja muut menot ovat kävelymatkan päässä – samoin kuin Aurajokivarren vehreät ja viihtyisät ulkoilumaastot. Lähemmäksi luontoa et kaupungissa pääse.

200 m
Linja-autopysäkille

Tallenna

Tallenna

1,6 km
Uimahalliin

Tallenna

Tallenna

Tallenna

900 m
Päiväkotiin

Tallenna

Tallenna

1,1 km
Kouluun

Tallenna

SELKEÄT LINJAT, KOMPAKTIT TILAT

suisto_piirros

AS OY TURUN SUISTO
Osoite: Virusmäentie 69, 20300 Turku
Asuntojen määrä: 6
Asuntojen pinta-alat: 4 x 129,5 m2, 130 m2 ja 137,5 m2
Arvioitu valmistumisaika: 2017–2018
Arkkitehtitoimisto: Arosuo Arkkitehdit
SAFA-arkkitehti: Vesa Arosuo
Sisustus ja tyylit: Mari Tauler
Rakentaja: Rakennusliike Kemppe Oy

 Pohjakuvat & hinnat

 Rakennustapaseloste

Suisto on arkkitehtuuriltaan selkeälinjainen kokonaisuus. Graafinen, tumma yleisilme saa pehmeyttä lämpimästä puuverhoilusta. Käytännöllisen kokoinen terassi kutsuu viihtymään, ja kompakti puutarha tuo luonnon lähelle. Silmää miellyttävät esteettiset linjat ja muodot pääsevät Suistossa oikeuksiinsa.

Moderni linjakkuus jatkuu sisällä. Suuret ikkunapinnat päästävät valon sisälle ja yhdessä vaaleiden pintojen kanssa tekevät tilasta avaran ja rauhallisen. Lämpimät sävyt ja tulisija takaavat kodikkuuden. Yksityiskohdiltaan Suisto on asujansa näköinen; kompaktit tilaratkaisut antavat sijaa elämäsi kauneimmille asioille.

360 ASTEEN NÄKYMÄ SUISTON ALUEESTA

MOOD BOARD

Jokainen koti on arkkitehtoninen kokonaisuus, jota materiaalivalinnat tukevat ja johon sisutus antaa viimeisen leimansa. Mietimme kodin hengen jo tonttikatselmuksen yhteydessä, sillä haluamme suunnitella ja rakentaa täydellisen kodin puitteet juuri sinulle. Valitsemme vain kestäviä, laadukkaita materiaaleja. Lopputuloksena on tyyli, joka kestää aikaa, mutta on kiinni tässä päivässä. Toivottavasti ajatuksistamme on iloa miettiessäsi tulevan kodin tiloja. Alla osa kohdetaulun kuvista, lisää löydät Pinterestistä.