Kuvassa toimitusjohtajat Risto Kemppe, Kimmo Arjasmaa, Ari Silvola ja Jani Pesonen.

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, on tuloksena ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.

Katse tulevaisuuteen

Arjasmaa-yhtiöt on rakennusalan suunnannäyttäjä Suomessa. Meidät tunnetaan laadukkaan rakentamisen aikakauden käynnistämisestä. Ja meille se tarkoittaa sitä, että kaiken, minkä allekirjoitamme, pitää olla kestävää, ekologista ja eettistä. Koska siinä on tulevaisuus.

Arjasmaa-yhtiöt muodostaa Arjasmaa Oy, Rakennustoimisto Laamo Oy, Rakennusliike Kemppe Oy ja Rakennus Oy Isotalo – perheyhtiöt, jotka jokainen edustavat kärkitason erikoisosaamista ja työntekijänsä alan parhaimmistoa.

Laadun kirjoitamme omalla nimellämme. Se vaatii meiltä kokemuksen koulimaa osaamista sekä tietoa ja taitoa valita viisaasti ja toteuttaa järkevästi. Mutta asiantuntemuskin jäisi ohueksi ilman ammattiylpeää näkemystä: rohkeutta tehdä toisin ja kuitenkin nöyryyttä toimia luonnonvoimien ehdoilla, tulevaisuutta silmällä pitäen. Reilusti ja aina ihmisiä varten.