Arkkitehtuuri uudelle Tasolle Naantalin Karjaluodossa

Kahdesta seitsemän asunnon kokonaisuudesta koostuva. Modernia, ympäristöään kunnioittavaa arkkitehtuuria ja vähän parempaa arkea, laadun ja lämmön harmoniaa. Enää yksi kaunis ja valoisa asunto jäljellä!

Arjasmaa-myynti 050 475 7997
myynti@arjasmaa.fi

Pohja omannäköiselle elämiselle

Taso koostuu kahdesta seitsemän asunnon kokonaisuudesta. Kodeissa lämmin tammi pehmentää valkoisen ja mustan pelkistettyä värimaailmaa – kun pohja on tasapainossa, voi kodista tehdä omannäköisen. Elämään ja arkeen väistämättä kuuluva epäjärjestyskin on oikeastaan aika viehättävää, kun ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja jylhä sijainti antavat sille ylelliset raamit. Kaikki on juuri oikealla tavalla tasoissa.

As Oy Naantalin Taso

Osoite: Luodontie 1–3, 21110 Naantali

Asuntojen määrä: myynnissä A-talo 7 kpl, B-talo 7 kpl (valmis)

Asuntojen pinta-alat: 5 x 111 m2  2 x 132 m2

Arvioitu valmistuminen: 2020

Arkkitehtitoimisto: Sigge Arkkitehdit Oy

SAFA-arkkitehti: Pekka Mäki

Sisustus ja tyylit: Mari Tauler

Rakentaja: Kemppe Oy

Asunnot

A2

Luodontie 1–3, 21110 Naantali

4 huonetta + keittiö + sauna

Velaton hinta: 479 000,00 €

Myyntihinta: 239 500,00 €

Hoitovastike: 1,47 €/m2

Rahoitusvastike: 3,00 €/m2

Jos luonto ja muoto tekisivät runon arjesta

Mikäpä siinä kotona, ilta-auringon tulviessa olohuoneeseen lasisen seinän lävitse. Ihmetellä, kuinka graafiset linjat ja yksinkertainen kulmikkuus sulautuvat saumattomasti pihalta avautuvaan metsään ja tietää, että ihan hetken päässä viipyy meri. Voi vaikka keittää kahvit termospulloon ja lähteä veneelle, tai omalle terassille nauttimaan viilenevästä kevätillasta.

Katso 360°-kuva A4-huoneistosta

Katso 360°-kuva A4-huoneistosta

Siinä on kaikki

Kun löytää sen oikean, tietää kyllä. Silloin jo sisään astuessa on tullut kotiin – juuri sellaiseen kuin haluaa. Kodin suhteen kun ei tarvitse tehdä kompromisseja. Voi saada unelmien sijainnin meren lähellä, puiden suojassa kaupungin tuntumassa, modernin, ympäristöään kunnioittavan arkkitehtuurin, laadukkaan rakentamisen ja tarkkaan kuratoitujen materiaalien harmonian. 

Tervetuloa Tasoon, loppuelämän kotiin.

250 m venepaikalle

250 m

Venepaikalle

650 m linja-autopysäkille

650 m

Linja-autopysäkille

500 m uimarannalle

500 m

Uimarannalle

800 m päiväkotiin

800 m

Päiväkotiin

1 km kouluun

1 km

Kouluun

360 asteen näkymä Karjaluodosta

Materiaalit

Tarkemman kuvauksen materiaaleista löydät rakennustapaselosteesta.

Lataa rakennustapaseloste

Moodboard

Jokainen koti on arkkitehtoninen kokonaisuus, jota materiaalivalinnat tukevat ja johon sisutus antaa viimeisen leimansa. Mietimme kodin hengen jo tonttikatselmuksen yhteydessä, sillä haluamme suunnitella ja rakentaa täydellisen kodin puitteet juuri sinulle. Valitsemme vain kestäviä, laadukkaita materiaaleja. Lopputuloksena on tyyli, joka kestää aikaa, mutta on kiinni tässä päivässä. Toivottavasti ajatuksistamme on iloa miettiessäsi tulevan kodin tiloja. Alla osa kohdetaulun kuvista, lisää löydät Pinterestistä.